Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Kota talvellaKota talvella

 

 

 

Päivitetty 21.2.2024

 
Jäsenanomuslomakkeen voit ladata ensin työasemallesi, täyttää sen sähköisesti ja tallentaa. Lähetä se sitten sähköpostilla osoitteeseen: sihteeri@korpimaenriistapojat.fi
 
Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä jokainen henkilö, joka yhdistyksen kokouksen päätöksellä jäseneksi hyväksytään.
 
Henkilön,  joka haluaa liittyä jäseneksi on tehtävä siitä kirjallinen esitys yhdistykselle.
Tullakseen hyväksytyksi on yhdistyksen kokouksessa vähintään kahden kolmasosan (2/3) läsnä olevista yhdistyksen jäsenistä oltava hyväksymisen kannalla.
 
Jäsen on velvollinen noudattamaan metsästystä harjoittaessaan ja muussa toiminnassaan yhdistyksen sääntöjä ja päätöksiä sekä suorittamaan yhdistykseen liittyessään liittymismaksun ja vuosittaisen jäsenmaksun joiden suuruuden ja eräpäivän on vuosikokous määrännyt.
 
Jäsen joka metsästysvuokrasopimuksella vastikkeetta luovuttaa yhdistykselle kooltaan  50 ha käsittävän tilan kaikilla metsästysoikeuksilla vapautetaan liittymismaksusta niin kauan, kuin tällainen vuokrasopimus on voimassa.
 
Jäseneksi tuleva, jonka metsästysvuokrasopimuksella vastikkeetta luovuttama alue alittaa vähimmäisrajan 50 ha maksaa liittymismaksuna puuttuvilta hehtaareilta sääntöjen 7§:n n kohdan vuosikokouksen vuosittain määräämän ha maksun, vapautetaan liittymismaksusta, niin kauan kuin tällainen vuokrasopimus on voimassa. Maa-alueiden on oltava metsästykseen sopivia.
 
Seuran jäseneksi hyväksytty voi halutessaan liittyä hirviseurueeseen sen ohjeiden mukaisesti.